Κλιματισμός - Εξαερισμός

 

 
 
 
 
Ο Κλιματισμός ή η ψύξη ενός χώρου δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη για το σύγχρονο τρόπο ζωής & για τις απαιτήσεις που εμφανίζονται στο εργασιακό περιβάλλον ή ακόμη και για λόγους υγείας προληπτικά ή θεραπευτικά.

Στην εταιρία Παναγιώτης Κρίκης στη Πάτρα συνεργαζόμαστε με μεγάλα εργοστάσια και παρέχουμε συστήματα τοπικού κλιματισμού split, ημικεντρικού ή κεντρικού τύπου MULTI VRV, συστήματα κεντρικού κλιματισμού με έλεγχο όλων των παραμέτρων ποιότητας αέρα, ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ αέρα - αέρα ή Γεωθερμικές.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις επιβάλουν ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & έλεγχο στην ποιότητα του ΑΕΡΑ στο οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής πείρα μας και η συνεργασία μας με τους καλυτέρους οίκους μηχανημάτων στο χώρο αυτό εγγυώνται το σωστό αποτέλεσμα.

Ο κλιματισμός σε ένα κλειστό χώρο οικιακό ή επαγγελματικό είναι η επίτευξη συνθηκών ευεξίας ελέγχοντας την θερμοκρασία, την υγρασία αλλά και την ποιότητα του αέρα . Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται χρήσιμοποιώντας αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά, air condition ή άλλων συσκευών παραγωγής ή μεταφοράς θερμικής ενέργειας , ψύκτη , υγραντήρα , αφυγραντήρα , φίλτρα , συστήματα εξαερισμού κλπ , προιόντα γνωστών και πιστοποιημένων οίκων με υψηλό βαθμό απόδοσης.
 
 
 

Photo Gallery

 

 
 
 

Συνεργαζόμενες Εταιρείες