Θέρμανση

 

 
 
 
 
Η Θέρμανση των χώρων, οικιακών - επαγγελματικών - βιομηχανικών ή πρωτογενούς τομέα (θερμοκήπια κλπ) μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Η εταιρία Κρίκης Παναγιώτης στη Πάτρα πάντα επιλέγει σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη εκείνο που ταιριάζει στις ειδικές συνθήκες του χώρου στη γεωγραφική θέση, στη χρήση, στη κουλτούρα του, στις οικονομικές δυνατότητες & στο κόστος λειτουργίας.

Το πετρέλαιο, η βιομάζα, ο ήλιος, οι αντλίες θερμότητας, το αέριο & η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι μορφές και μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θερμαντικά σώματα των fan coils, των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών και όχι μόνο οίκων είναι διαθέσιμα για κάθε είδους εγκατάσταση ανάλογη των θερμαντικών και αισθητικών απαιτήσεων.

Κυκλοφορητές, δοχεία διαστολής, εξαρτήματα και διατάξεις έλεγχου και ασφάλειας της εγκατάστασης καθιστούν το όλο σύστημα θέρμανσης λειτουργικό ασφαλές & αποδοτικό.

Δίκτυα σωληνώσεων από σωλήνες χαλκού, πολυαιθυλενίου, πολυπροπυλενίου & πολυχρωματικούς με τις ενδεικνυόμενες κατά περίσταση μονώσεις εξασφαλίζουν την αθόρυβη και αποδοτική κυκλοφορία του νερού.
 
 
 

Photo Gallery

 

 
 
 

Συνεργαζόμενες Εταιρείες